Onze

Werkwijzen

Studiemethode

Onze belangrijkste leermethode is “Blended learning”, waardoor u zowel face-to-face leert via contactonderwijs als online via onze e-Learning omgeving. Deze leermethode is geschikt voor individuele en incompany opleidingen en trainingen.

We hebben verschillende manieren ontwikkeld om het leerproces te stimuleren. Zo richten we ons naast onze traditionele lesmethode op het “leren werken leren”, waarbij u uw werkpraktijk gebruikt als voorbeeld tijdens het leren en waarbij u de opgedane kennis direct in de praktijk brengt in uw werk. Hierdoor ontwikkelt u zich zo effectief mogelijk op uw eigen vakgebied. En hierdoor is het ook mogelijk om op korte termijn uw diploma te halen.

Bij onze opleidingen en trainingen maken wij gebruik van de meest recente softwarepakketten en bijbehorende audiovisuele hulpmiddelen. Tijdens de opleidingen en trainingen worden opdrachten in kleine groepen besproken. Ook worden tal van voorbeelden uit de praktijk besproken. Het oefenen met economische modellen en boekhoud- en spreadsheetprogramma’s zijn vaste onderdelen in onze opleidingen en trainingen. Op deze manier wordt de uitgelegde theorie rechtstreeks toegepast in de praktijk.

Maatwerk

Wilt u één op één begeleid worden zodat u de grootste stappen kunt maken en samen met een J-BS trainer kunt beslissen wat wanneer aan bod komt? Dan is een individuele opleiding wat voor u.

Kunt u of wilt u om welke reden dan ook uw oude beroep niet meer uitoefenen? Dan scholen we u graag om, zodat u aan de slag kunt op het gebied van bedrijfskunde, bedrijfseconomie, (financiële) administratie of techniek. Samen met u en uw re-integratiebureau kijken we wat voor u het beste programma is.

Opleiding

Kiest u voor een open inschrijving, dan meldt u zich aan voor vaststaande data. Bij het minimum aantal inschrijvingen gaat de cursus door. Om u zo goed mogelijk te kunnen begeleiden, zal uw groep uit maximaal vijftien deelnemers bestaan.

Incompany

Een incompany training is uw beste keuze wanneer meerdere mensen in uw organisatie behoefte hebben aan (ruwweg) dezelfde kennis. In overleg met u stellen we het lesprogramma zowel inhoudelijk als logistiek af op uw wensen.

Bent u geïnteresseerd in bedrijfskunde, bedrijfseconomie, (financiële) administratie of techniek en wilt u graag iets leren op dit gebied? Dan bent u bij ons aan het goede adres.

We bieden zeer uiteenlopende lessen aan, variërend van een training fotobewerking met Photoshop tot een volledige opleiding Praktijkdiploma Boekhouden.

U kunt onze lessen op verschillende manieren volgen – het is aan u om te kiezen welke vorm het beste bij u past.
Natuurlijk adviseren we u daar graag in. Onze studieadviseur staat u graag te woord.