Jee Blog

Jee Business School verzorgt opleidingen in de financiële administratie, bedrijfseconomie, bedrijfskunde en de techniek.

Ons team houdt voortdurend de antennes gericht op het werkveld. Niet alleen om de leerstof up-to-date te houden, ook om precies te weten waar en wanneer er nieuwe kennisbehoefte ontstaat. En om te ontdekken of het cursusaanbod nog hiaten kent.

Door dat rondneuzen doen wij veel feitenkennis op, die wij jou niet willen onthouden. Daarom is er dit blog. In artikelen over uiteenlopende onderwerpen houden wij je op de hoogte van recente ontwikkelingen en praktische tips.

Waarover gaan de artikelen?

De blog-artikelen kunnen gaan over zaken als duurzaam ondernemen of opkomende vakgebieden. Soms geven we achtergrondinformatie over studeren. Hoe ga je bijvoorbeeld om met faalangst bij examens? En hoe benut je een werkstage zo goed mogelijk?

Andere artikelen schetsen het decor waartegen wij een opleiding hebben ontwikkeld. Waarom zetten wij deze cursus in de markt? In welke bedrijfssector is daar behoefte aan? En waarom?

Eén keer per maand zetten wij een van onze cursussen of opleidingen in de schijnwerpers, door hem tot training van de maand te maken.

Praktijkverhalen en nieuws

Regelmatig verschijnen ook praktijkverhalen en nieuwsberichten van Jee Business School opleidingen, met daarin nog meer aanverwante artikelen en achtergrondinformatie.
Deze kan je terug vinden in de rechter kolom onder het kopje Blog.

Reageren kan altijd!
Natuurlijk willen wij graag weten of onze blogs in een behoefte voorzien. Zijn er nog onderwerpen waarover je graag meer wilt weten? Geef het hier aan ons door!

Blog

Alle blog artikelen
Nieuws
Praktijkverhalen
Training van de maand
Quotes