Hoe run jij ons event center?

Bij Jee Business School kan je terecht voor kwalitatief hoogwaardige opleidingen en trainingen op MBO- en HBO-niveau. Onze opleidingen sluiten daarmee direct aan bij de beroepspraktijk. Voor onze nieuwe hoofdvestiging in Amsterdam zijn wij op zoek naar een parttime of freelance Eventmanager. Samen in een klein dynamisch team zorg jij ervoor dat er op onze locatie diverse evenementen als vergaderingen, trainingen, conferenties en workshops worden georganiseerd.

Vind jij het leuk om met kleine gezelschappen te werken en zorgt dat alles goed geregeld wordt en hier jouw draai aan te geven?En krijg jij een flinke dosis energie van het werven van bezoekers? Je zult veelal zorgvuldig bezig zijn met het organiseren van vergaderingen, trainingen en workshops. Contact met bedrijven en klanten voor aquisitie zijn dagelijkse bezigheden, maar ook het klaarzetten van spullen, draaiboeken maken en werken met onze interne systemen zijn onderdeel van jouw werkweek. Ondanks de ondersteunende taken zal het meer dan vaak gaan om zelfstandige werkopdrachten, waarbij je een eigen klantenpakket bij elkaar verzamelt. Het is van groot belang dat je beschikt over goede communicatieve, organisatorische en sociale vaardigheden.

Je hebt dagelijks contact met je team en je gasten. Je coacht, motiveert en inspireert je team om samen de meest bijzondere evenementen neer te zetten.Hoe verschillend jouw dagen ook zijn, één ding blijft altijd hetzelfde: je zorgt ervoor dat elke zaal er tiptop uitziet en dat elke gast met een tevreden gevoel naar huis gaat.

Wie zoeken wij?

  • HBOwerk- en denkniveau
  • Iemand met werkervaring in trainen en coaching
  • Organiseren en inplannen van vergaderingen, conferenties en workshops
  • Je bent representatief, betrouwbaar, accuraat en flexibel
  • Je spreekt goed Nederlands én Engels
  • Je bent flexibel en stressbestendig en een inspirende motivator
  • Je kunt zowel zelfstandig als in een klein team samenwerken

Wat bieden wij?

Een zelfstandige, afwisselende job in een klein team, waarbij eigen inbreng wordt gewaardeerd. Er is volop ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen. Onze organisatiecultuur kenmerkt zich door korte communicatielijnen en collegialiteit. Elkaar opzoeken, vernieuwen, zelfsturend zijn en je gezond verstand gebruiken zijn sleutelwoorden.

Wil je deel uitmaken van ons succes?
Stuur dan je motivatie met foto en CV per e-mail naar info@j-bs.nl

Acquisitie naar van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld