Wil je de boekhouding gaan voeren van een kleine organisatie? Of ga je voor jezelf beginnen? Dan is de opleiding Elementair Boekhouden geschikt voor jou!

Alle belangrijke facetten van het boekhouden komen aan bod en je krijgt inzicht in het gehele financiële proces. De focus van deze opleiding ligt op het maken van diverse boekhoudopgaven. Door je actief bezig te houden met het boeken van financiële feiten doe je naast theoretische kennis ook praktische ervaring op en leer je de fasen van de boekhoudcyclus kennen.

De opleiding Elementair Boekhouden biedt kennis maar geeft ook inzicht in boekhouden. De laatste lessen worden besteed aan examentrainingen om je optimaal voor te bereiden op het examen. Kortom, een op maat gemaakte opleiding die volledig aansluit op de nieuwste exameneisen van de Nederlandse Associatie voor Examinering, kortweg bekend als de Associatie.

Los van de opleiding Elementair Boekhouden biedt Jee Business School een tweedaagse training Computerboekhouden met AccountView aan. Op deze manier breng je de opgedane kennis in de praktijk door het voeren van een complete administratie in AccountView. Op deze manier sla je de brug tussen de theorie en de praktijk en kun je deze kennis direct toepassen op jouw werkomgeving of gebruiken voor jouw eigen onderneming.

Meer informatie over deze zeer informatieve cursus vind je hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *