• Dit keer een lange quote, maar wel een inspirerende. Het is een overpeinzing van de Amerikaanse acteur Paul Newman (1925-2008): ”Mijn grootste inzichten, moeilijkste momenten en grootste leermomenten komen wanneer ik langere tijd alleen ben. Vrijwel elke trip vallen er belangrijke kwartjes en kom ik wijzer terug. Het is zeer belangrijk om je soms af te

 • Ook Martin Luther King wist dat je altijd moet blijven leren, want hij zei: ‘’Als je niet kan vliegen, ren dan. Als je niet kan rennen loop dan. Als je niet kan lopen, kruip dan. Maar wat je ook doet, blijf vooruit gaan.’’  

 • ‘Discussieren is KΕNNIS uitwisselen…..  Ruzie maken is ONWETENDHEID uitwisselen’

 • Onze grootste zwakte zit in het opgeven. “De zekerste manier om te slagen is, om het altijd nóg een keer te proberen.”

 • ‘Wie nu als bedrijf niet aan duurzaamheid doet, heeft over 10 jaar geen bestaansrecht meer’

 • ‘………Kennis is macht, maar enthousiasme brengt iets in gang………’

 • ‘…Bij elkaar komen is een begin ….Bij elkaar blijven is vooruitgang ….Met elkaar samenwerken is Succes…..’

 • ‘Whatever you are, be a good one…’

 • ‘Ik hoor en ik vergeet …Ik zie en ik onthoud …Ik doe en ik begrijp’

 • ‘Live as if you were to die tomorrow. Learn as if you were to live forever’

 • “In learning we will teach, and in teaching we will learn”

 • Logica brengt je van A naar B Verbeelding brengt je werkelijk overal