Kwaliteit en kennis delen

U kunt bij ons terecht voor kwalitatief hoogwaardige opleidingen en trainingen op MBO- en HBO-niveau.

Gedreven professionals afkomstig uit het werkveld en met ruime praktijkervaring staan voor u klaar om u wegwijs te maken in uw eigen werkveld.

Onze opleidingen sluiten daarmee direct aan bij uw beroepspraktijk.
Al onze trainers hebben lesbevoegdheid en hebben ruime praktijkervaring in het bedrijfsleven.

Door “Blended learning” is naast het contactonderwijs ook online leren mogelijk voor een gedegen ondersteuning in uw leerproces. We werken in veel projecten nauw samen met andere instituten en ontwikkelen in-company trainingen voor het bedrijfsleven.

Voor wie?

Onze opleidingen en trainingen zijn bedoeld voor vakmensen die hun kennis willen verdiepen op het vlak van bedrijfskunde, bedrijfseconomie, (financiële) administratie en techniek.

We leven in een snel veranderende tijd waarin het steeds belangrijker is om uw kennis op peil te houden.
Onze opleidingen bieden ruime mogelijkheden om uw beroepsbekwaamheid te laten voldoen aan de actuele eisen.
Onze opleidingen sluiten aan bij de meest recente ontwikkelingen die vereist zijn om uw professionaliteit te waarborgen.

Daarnaast bieden wij ook trainingen aan die een ondersteuning zijn voor uw bedrijfsvoering, zoals Projectmatig Werken, Bestuurlijke Informatievoorziening en Strategie en Leiderschap.

Praktijkgericht

We onderscheiden ons door onze gerichte benadering van een breed scala aan dagelijkse onderwerpen, zoals wet- en regelgeving, belastingrecht, installatietechniek, veiligheid, kwaliteitsnormen en klantgericht werken. Bij ons leert u niet alleen de theorie, maar u leert deze ook onmiddellijk toe passen in uw eigen situaties. De case studies vormen een weerspiegeling van de dagelijkse praktijk.

De opleidingen zijn op de praktijk gericht en kleinschalig, waardoor we veel individuele aandacht kunnen geven. We hechten veel belang aan persoonlijk contact en werken met kleine groepen om u optimaal te kunnen begeleiden.

We bieden op dit moment negen opleidingen en achtentwintig trainingen aan.