Onze

Opleidingen

Lees alles over maatwerk opleidingen in de praktijk op ons blog.

Natuurlijk adviseren we u daar graag in. Onze studieadviseur staat u graag te woord.

Opleidingen

Onze volwaardige opleidingen bereiden u optimaal voor op de officieel erkende examens van de Nederlandse Associatie voor Examinering (ook wel “de associatie” genoemd).

De associatie is onafhankelijk, neemt maar liefst 50.000 examens per jaar af en heeft de hoogst gewaardeerde diploma’s: de perfecte manier dus om na het behalen ervan goed aan de slag te gaan! Wij bereiden u tijdens elke opleiding natuurlijk voor op het examen, maar vooral ook op uw toekomstige beroepspraktijk, door veel realistische voorbeelden te gebruiken. Al onze docenten zijn werkzaam in de beroepspraktijk, waardoor u kunt profiteren van hun kennis over de laatste ontwikkelingen.

Training

Elk opleiding en training brengt u een stap verder in uw loopbaan. Maar ook als u simpelweg meer van een van de onderwerpen wilt weten, nodigen we u van harte uit om de training te volgen. Elke training wordt begeleid door een trainer uit de beroepspraktijk, waardoor u profiteert van zijn kennis van de meest recente ontwikkelingen.

Onze trainingen richten zich op (een combinatie van) drie gebieden:

computervaardigheden – zoals MS Project, Photoshop, Excel en Accountview,
financiële administratie – zoals boekhouden, budgetteren en bedrijfseconomische aspecten, en
techniek – zoals trainingen gericht op de laatste ontwikkelingen in mechatronica, duurzame installatietechniek voor de woningbouw of onderhoud en services.
TrainingenKijkt u gerust verder bij elk van onze trainingen. Wilt u meer informatie of heeft u vragen, dan staat onze studieadviseur u graag te woord.

Tijdens de pauzes is er koffie en thee, en tussen de middag krijgen de cursisten een lunch. De kosten hiervan zijn bij de prijs van de cursus inbegrepen.