Zinderende masterclass van Jee Business School:

Een korte, dynamische masterclass waarin u zelf aan de slag gaat om uw website naar een hoger plan te tillen. Uw website wordt makkelijker vindbaar, en u leert social media als Facebook, Twitter en LinkedIn optimaal te gebruiken bij het werven van klanten.

Eindelijk is hij er dan: uw nieuwe website. Prachtig vormgegeven, mooie illustraties, en met een heldere omschrijving van de core-business van uw bedrijf. Een mooie ‘virtuele etalage’ is het geworden, waar u duidelijk laat zien hoe uw activiteiten zich onderscheiden van die van anderen.

En het is goed dat u hierin hebt geïnvesteerd. Een effectieve website is zeer belangrijk, u kunt er jarenlang plezier van hebben. Het internet is immers een belangrijke marketingmachine geworden. Steeds vaker proberen ondernemers via internet hun klanten te bereiken, en steeds minder via advertenties in kranten en tijdschriften.

De vraag is alleen: ís die mooie, nieuwe website wel zo effectief als u denkt? Presteert hij wel wat u verwacht? Hoe snel komt de naam van uw bedrijf naar boven in de zoekmachines? Hoe gemakkelijk bent u te vinden voor klanten? En, niet onbelangrijk: maakt u wel optimaal gebruik van de mogelijkheden die de social media bieden?

U zult de eerste niet zijn die het gevoel heeft dat uw website, ondanks alle inspanningen, toch de boot mist op dat gebied. Het gebeurt maar al te vaak dat ondernemers er niet in slagen alle mogelijkheden van hun website te benutten.

Jee Business School biedt nu de zeer dynamische, compacte masterclass ‘Haal meer uit je website en sociale media’. In een bijeenkomst van vijf uur, waarin theorie en praktijk elkaar afwisselen, gaat u met dit soort problemen de strijd aan. Termen als gebruiksvriendelijkheid, zoekoptimalisatie, structuur, webflow: ze komen tijdens deze masterclass uitgebreid aan bod.

De experts van J-BS onderzoeken samen met u hoe u de website naar een hoger niveau kunt tillen. Of… hoe u anderen kunt aansturen om dat te doen.

De masterclass ‘Haal meer uit je website en sociale media’ is bij uitstek geschikt voor wie een website wil (laten) bouwen, of meer wil halen uit een bestaande site.

Bent u geïnteresseerd in inside information over hoe u met behulp van uw website meer klanten kunt trekken en behouden? Over wat u wel, maar vooral ook niet moet doen? En over hoe u de social media daarbij kunt inzetten? Dan is deze masterclass geknipt voor u!

Geïnteresseerd? Onze studieadviseur staat u graag te woord om eventuele vragen te beantwoorden. Gedetailleerde informatie over de cursusinhoud, benodigde voorkennis, lestijden en prijzen vindt u op de website. Inschrijven is vanaf nu mogelijk. Ook daarvoor verwijzen we naar onze website.

Graag tot ziens op de masterclass!

Het team van J-BS.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *