Flexibele en transparante toetsing
Vanaf 1 januari 2016 gaat Jee Business School op een flexibele manier toetsen. Cursisten kunnen dan op iedere werkdag examen doen op een van de gecertificeerde examenlocaties. Als je het examen succesvol aflegt heb je recht op een erkend Associatie-diploma, en staat het vast dat je beschikt over alle kennis en vaardigheden die nodig zijn voor jouw vakgebied. Klik hier voor meer informatie.

Nieuwe naam
De naam van de opleiding Basiskennis Boekhouden (BKB®) is veranderd in Elementair Boekhouden. Elementair Boekhouden is een aparte opleiding, maar tevens een van de modules van onze opleiding Ondernemerschap. Gunstig voor (beginnende) ondernemers die ook financieel hun mannetje willen staan. Bovendien heb je met dit diploma beslist een streepje voor op de arbeidsmarkt.

Klik hier voor een uitgebreide omschrijving van Elementair Boekhouden.

Nieuwe opzet Praktijkdiploma Boekhouden (PDB®)

De opleiding Praktijkdiploma Boekhouden (PDB®) heeft een geheel nieuwe opzet gekregen. De opleiding is zowel in zijn geheel, als in losse modules te volgen. Wel ben je goedkoper uit als je je in één keer opgeeft voor alle drie de modules.

Klik hier voor meer informatie over de studiekosten van PDB®

en voor een uitgebreide omschrijving van de opleiding.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *