Veilig werken aan elektrische installaties
Elektrotechnische klusjes lijken soms eenvoudig maar zijn dat lang niet altijd. Bovendien kunnen ze gevaarlijk zijn. Als je in de omgeving van elektrische installaties werkt ben daarom wettelijk verplicht om je te laten instrueren over de risico’s van elektriciteit. Oók als je al een elektrotechnische achtergrond of opleiding hebt.
Jee Business School biedt drie gedegen NEN-trainingen waarbij veilig werken centraal staat. Nieuwsgierig? Lees dan verder!

Degelijke NEN-trainingen bij J-BS

Vraagt jouw baas je weleens om ‘even’ een motor aan te sluiten, een lichtarmatuur te vervangen of elektrisch gereedschap te repareren? Werknemers die geen elektrotechnische opleiding hebben maar wel met elektriciteit werken, moeten instructies krijgen volgens de NEN 3140-norm en schriftelijk aangewezen worden als Voldoende Onderricht Persoon (VOP).
Maar ook als je het vakdiploma Elektrotechniek hebt en ingezet wordt als elektricien, bijvoorbeeld om installaties uit te breiden of extra groepen te plaatsen in een verdeelkast, ben je wettelijk verplicht om volgens de NEN 3140-norm geïnstrueerd te worden. Je dient in dat geval schriftelijk aangewezen te worden als Vakbekwaam Persoon (VP).
Jee Business School biedt uitstekende NEN-trainingen die opleiden tot VOP’er of VP’er. Deze trainingen gaan bovendien in op de belangrijkste wijzigingen van het afgelopen jaar. Ook de nieuwe opzet van de rubrieken en bepalingen in deze norm komen aan bod. Daarnaast bieden wij ook de training NEN-1010 Laagspanningsinstallaties aan.

Bij alle drie de trainingen brengen wij je in één dag de belangrijkste basiskennis bij.
Wil je meer weten?
Klik hier voor de training tot VOP’er.
Hier lees je alles over de training tot Vakbekwaam Persoon.
En hier vind je informatie over de training NEN-1010 Laagspanningsinstallaties.

Meer weten over al onze technische trainingen? Klik dan hieronder voor onze gehele brochure!

brochure_Technische_trainingen_Jee_Business_School

Voor inhoudelijke vragen over opleidingen, maatwerk- of incompanytrainingen kun je altijd terecht bij onze studieadviseur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *