Jee Business School is de wereld van de voedseltechnologie binnengestapt. Samen met RGF Holland geven wij incompanytrainingen aan bedrijven in de voedingsmiddelenbranche.

Zo bieden wij bij het uitrollen van een nieuwe productielijn een uitgebreide training on the job. Werknemers leren alles over installaties, ingebruikname, onderhoud en inspecties aan de machines. Ook geven wij trainingen die ingaan op de verschillende technieken van voedings- en procestechnologie, zoals mixing en blending, depositing en extruding, controlled atmosphere en verpakking. Deze technologieën zijn vooral van toepassing in de afbak-, zuivel- en suikergoedindustrie.

RGF Holland, gevestigd in Bunnik, is gespecialiseerd in procestechnologie voor voedselbewerking. Het bedrijf levert machines én know-how. Het gaat hier om productielijnen voor bijvoorbeeld zuivelbewerking, toetjes, marshmallows, Swiss rolls en ander snoepgoed of het atmosferisch verpakken van eetwaar.

Onlangs is in India een machine van RGF Holland in gebruik genomen die een cakeproduct bewerkt en verpakt tot handige candybar.

Klik hieronder om dit boeiende artikel te lezen!

Swissroll_article_in_Indian_magazine3

Wil je meer weten, of wil je advies over hoe je een voedselproductielijn kunt opzetten? Reageer dan via het bijbehorende formulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Ook kun je ons bereiken via onze sociale media!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *