Safety is binnen Jee Business School een belangrijke voorwaarde. Dit betekent dat je in de opleiding niet alleen technische vakken krijgt aangeboden zoals Hoogspanningstechniek, Technisch Onderhoud, Elektrotechniek, NEN 1010 laagspanningsinstallaties, NEN 3140 Vakbekwaam Persoon, NEN 3140 Voldoende Onderricht Persoon of Mechatronica maar ook dat je leert hoe je veilig moet werken. Vandaar onze unieke integratie van technische disciplines en veiligheid binnen de opleiding!

Voor het betreden van hoogspanningsstations, verbindingen en bouwplaatsen van TenneT gelden specifieke regels voor zowel toegang, als voor het uitvoeren van werkzaamheden.
Daar waar TenneT verantwoordelijk is voor de veiligheid, is het volgen van de poortinstructie
een voorwaarde om toegelaten te worden. Daar moeten ook wij ons aan houden.Stay tuned Safety first

Jee Business School vindt het belangrijk dat onze professionals zich bewust zijn van de risico’s die het werk met zich meebrengt. Veiligheid moet voortdurend in ons bewustzijn zitten. Volgens Jee Business School is het is meer dan het volgen van een aantal regels, het is een manier van werken!

Wil je meer weten over veiligheid, of wil je advies? Reageer dan via het bijbehorende formulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Ook kun je ons bereiken via onze sociale media!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *