Bijna al onze opleidingen en trainingen worden afgerond met een examen. Dit examen wordt vanzelfsprekend landelijk erkend en staat onder toezicht van een officieel aangewezen instantie. Meer informatie over de exameninstituten waar we mee samenwerken kan je terug vinden door op de logo's van het tabblad partners te klikken of op de onderstaande links.

Wij doen natuurlijk ons uiterste best om je zo goed mogelijk voor te bereiden op jouw examen. Er zijn echter een paar dingen waar we je niet bij kunnen helpen. Zo ben je er zelf verantwoordelijk voor dat je voldoet aan de vooropleidingseisen om aan het examen deel te kunnen nemen. Weet je niet zeker of je hieraan voldoet? Neem dan contact op met onze studieadviseur of met het exameninstituut in kwestie. Zij staan je graag te woord. Naast het voldoen aan de vooropleidingseisen bent je zelf verantwoordelijk voor jouw aanmelding voor het examen. Bij sommige exameninstituten moet dit al aan het begin van uw opleiding gebeuren, dus let goed op de sluitingsdata.

Op onze website staat bij elke opleiding en training examen informatie over het examen zelf en over de afronding van eventuele afzonderlijke modules. Wilt je liever met iemand praten, neem dan gerust contact op met onze studieadviseur.
Zij adviseert je graag.